Wednesday, April 29, 2015

Jakel Mall Shopping Spree with Family

Salam Semua! Jakel Mall? wah gitu class kannn... sekarang ni Jakel dah ade Mall sendiri tau... lagi besar, selesa and banyak sangat pilihan.... hee.. kat mana? 

JAKEL KUALA LUMPUR
No. 209-212, Jalan Bunus Off Jalan Masjid India,
50100, Kuala Lumpur
WP - Kuala Lumpur, Malaysia

Phone : +603 2698 6798 / 2691 8630

Opening Hour : 10am - 8.30pm



Seriously korang akan sangat puas hati.. Jangan kata takda warna yang korang nak, seluruh pelusuk mall dorang akan carikan..  dari kain paling murah sampai ratusan2 pun ada..


Last week(25/04/15), bershopping dengan SIL & MIL ke Jakel nk beli kain untuk kenduri SIL nanti.. dari pukul 2petang berkampung kat sana smpai pukul 6lebih baru selesai.. tu pn rasa xpuas lagi... hahaha.. Nasib la ayus & MA nk berjalan tengah bulan nanti.. xde la galok ngat nk shopping... huuuu... banyak pejam mata je.. *sabar ya bukk*


Tu bakal Pengantin sebuk contact orang2 penting nk tya warna etc 

Guess what? MA & MIL dah xlarat dah berdiri lama2.. korang boleh agak tak brape lama nk pilih kain tu.. hehehe

Yang tudung hitam tu la assist kitorang dari awal sampai habis.. komisyen banyak tuuu.. kihkih.. Kat sini memang style dorang.. dorang akan uruskan kite dari awal sampai last.. sampai kite puas hati dgn pilihan kite.. BAGUS KAN? 

Lepas dinner malam tu.. terus packing utk adik bradik SIL & MA.. Rezeki semua dapat sepasang sorang TAPI TEMPAH SENDIRI.. kihkih. okey la tu kan?

So ape lagi? RAYA nk dekat dah ni.. ajak la MAK, MAK CIK, SUAMI, PAK CIK semua lah datang JAKEL shopping baju raya.. tak rugi dan takkan menyesal.. serius...

p/s: ni bukan iklan berbayar ye.. hee.. sharing sebagai customer yg puas hati.. weehuu!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015