Followers

Friday, August 29, 2014

SYLMA Collection

Assalamualaikum semua.. officially today, ayus nk publish to public our small tiny business between both of us, Ayus & MA…  sebelum ni semua ayus buat offline & within family and friends sahaja coz takot xboleh nak manage kan.. so far, Alhamdulillah atas permintaan few friends, dorg mintak publishkan.. jadi, here we are.. hee… SYLMA Collection.. combination my name & MA.. hee


For my self, selalunya ayus akan jual brg2 ladies yg more to muslimah compliance.. and my 1st things yang ayus jual is Handsock Lacey ni..
Sehelai = rm10 (exclude postage)
Beli 5helai percuma 1 = rm10/pcs (exclude postage)

Sehelai = rm10 (exclude postage)
Beli 5helai percuma 1 = rm10/pcs (exclude postage)

Sehelai = rm10 (exclude postage)
Beli 5helai percuma 1 = rm10/pcs (exclude postage)

Untuk borong (20pcs ke atas) boleh email or whatapps ayus 
– ayuscomeyh[at]gmail.com or +6017-2452508.

ayus jugak boleh consider any request warna tapi based on availability dari supplier la.. :) Soon, insyaAllah akan ade other product and maybe akan ada pre-loved item utk muslimah2 seklian ye.. selain tu, ayus juga Indipendent Distributer utk Shaklee yee kot2 ade yg berminat, boleh la nk roger2 ai olss... :) 

untuk MA pula, he more on electronic item.. mcm2 la jugak dia dah jual.. tapi mostly in Mudah.my.  Soon, ayus akan postkan link nya k.. korang pun boleh deal dgn ayus on this.. xde masalah pun..


As of now, all my bisness only will be in this blog under tag "SYLMA Collection" dekat atas tu.. so senang korang xyah nk scroll2 kan.. hee.. 

Selamat membeli ye rakan2 sekalian.. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015