Followers

Friday, July 11, 2014

Murni Discovery, Aman Suria

Assalam semua.. macam arini tetbe lak kan nk buat review pasal restoren Murni ni.. hee.. kalau nk tau ni la one of tempat favorite ayus & MA.. hehe.. menarik jugak la.. sbb air dia mcm2.. pastu potion setiap pinggan tu puas hati  siap kne share kot...

Semalam rase mcm letih and mengada nk buka kat luar kan.. so paling dekat waktu kami balik keje is Murni Discovery, Aman Suria.. actually semalam kali ke2 la kami berbuka kat situ.. so far puas hati dan kenyang sangat2.. sampai kan pagi tadi terlajak sahur... kihkih.. kesian MA dgn SIL smpat minum air dgn makan roti je.. huhu..

so far, ayus boleh bagi 4/5 stars utk restoren ni... dorang ade byk cawangan.. so, try la google eh! :D

p/s: maap xde gambo, xde review in detail sbb rasa semua tau pasal restoren ni. :) chill...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015