Monday, June 30, 2014

Caffein Free

Assalamualaikum semua.. alhamdulillah dah nk dekat sebulan lebih ayus stop nescafe, coffee, indocafe , dan seangkatan dgn nya laa.. syukur.. bukan ku pinta.. ececehh.. hehe.. tp tiba2 xboleh nk telan nescafe/kopi... penah gak baru2 ni try minum kopi susu.. memang habis la.. tp effect lepas tu.. kepala rase kembang je.. pastu rase nk pitam.. time ni dah syak mmg xboleh nk amik dah kot kopi2 ni bagai..


Tapi, kalau sebut teh tarik or teh ais.. tu dah jadi kegemaran sekarang.. haha.. ntah tetbe mood swing smpi 360 darjah kot.. dlu xleh amik teh sbb angin..tp sekarang, xde masalah! hee... nk kata ada isi ke ape, belom lg tp based on doc navdep kata, procedure lepas "failed".. jadi xpe la.. percaya pada rezeki, as long kami berdua OK, alhamdulillah :D


p/s: lama xberbicara.. jadi harini saje2 la update ye.. btw, Salam Ramadhan untuk semua ye.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015