Followers

Monday, June 23, 2014

21 June 2014

Assalamualaikum.. again.. we went to UMRA utk scan lagi sekali.. yang sedihnya.. doc kata telur (ovum) xmembesar as per expectation.. at Doc 's term nampak mcm dah failed. tp instinct ayus pulak kate ada peluang lagi.. insyaAllah.. sbb telur2 yg nampak semua 10mm ++.. jadi ayus rasa ade peluang lagi selagi xperiod kan? ayus xnak la pulak bergantung sepenuhnya dgn keputusan doc.. walaupun mmg bagus ikot advise dia kan.. :) jadi, doc advise utk datang lagi on 28th June.. last check up before puasa untuk amik clomid double dose dan ade ubat lg 1 utk tebalkan dinding rahim..

Anway, skrg ayus just positive & yakin dgn rezeki Allah.. xda rezeki anak buat masa ni tp alhamdulillah dapat rezeki kerja baru.. amin.. amin.. alhamdulillah.. yg ni rezeki terpijak sbenarnya.. tu MA kate.. Allah tu xpernah menghampakan.. Dia xbagi A tapi Dia kasi B.. hee.. terima kasih MA.. sentiasa positive even though masa check up doc kata kne buat next cycle I know you're down.. senyap seribu bahasa.. tapi you get up back and cheer me up dgn kata2 yg positive.. 

Kos rawatan : RM80 (rupanya charge Doc hari sabtu lagi murah dari hari biasa.. hehe)


p/s: xsabar dah nk ber"cuti" panjang b4 meneruskan journey yg baru nanti.. hee..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015