Followers

Tuesday, April 22, 2014

Ikhtiar TTC

Assalam semua.. as a TTC-ian.. memang la amat mencabar bila semua usaha xjadi2 kan.. hihi. Tp ape2 pun jangan berhenti berusaha dan ikhtiar.. kan setiap usaha mesti ada ganjarannya.. :)

Ahad lepas mama and papa ayus bwk kitorg g jumpa Ustaz Razak dekat Datuk Keramat tu.. Papa ayus pun ade belajar ilmu perubatan cara Islam dengan dia jugak so alang2 tu.. dia bwk kitorang untuk tengok2 kan la..

So far, bila ustaz tu tengok2kan kami.. MA xde masalah gangguan.. tapi ayus yang ada.. banyak pulak tu :P hehehe.. tp xpasti la nk tafsirkan macam mana.. so far sekarang ni dalam process percubaan untuk "mengusir".. maybe korang boleh la google2 pasal ni.. sebab ayus pun xarif sangat.. nk explain lebih2 pun xberani.. hehe...

ehsan google

Dalam masa yang sama, ustaz tu kasi air penawar untuk minum, limau nipis untuk mandi 3hari berturut2 dan last sekali ade sirih+pinang+gambir+2bende lagi xtau nama untuk dikunyah.. yummeyh! heeee... yang ni pulak kne buat 7hari berturut2.. so far dah 2hari ni masih selamat lagi la..

Jadi, skarang ni tawakkal je.. InsyaAllah dengan Izin Dia, semua selamat.. amin...

P/s: weehooo! xsabar nk tunggu weekend.. KRABI...we're coming! boleh la assume as advance 2nd anniversary celebration :D

Jom tengok ikhtiar yang first -- Ujian Kesuburan di Hospital UMRA

1 comment:

Wanie Jjang said...

astagfirullah..terkejut bila baca pasal ada gangguan tu..tapi benda2 camni mmg ada.. aku follow post ko pasal ujian kesuburan tu..aku doakan ko dikurniakan rezeki tu secepat mungkin..insyaAllah.. ko dgn MA dah sabar banyak n insyaAllah akan dibalas dengan benda yang baik.. happy2 selalu ok :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015