Followers

Saturday, October 19, 2013

Sabtu yang indah

-ehsan google-
salam all readers :) gaye macam ramai betul reader nye kan.. hehe.. harini sabtu yang agak indah la jugak kan coz arini MA bwk ronda2 g IOI Mall Puchong.. yippie! kua rumah around kul11 pagi kua dari rumah sebabnye xde plan pape today (blurghhh.. padahal laundary byk gila nk kne settle kan tp MA ajak kua kan... hehe) oh, sebenanye ayus yang ajak coz b4 g IOI Mall tu, ade nk singgah somewhere area sana jugak.. lepas tu baru g sana.

sampai2 je ke IOI Mall tu terus g GSC sebab my SIL cakap movie ESCAPE PLAN best... tapi... memang best sangat2! ayus xtdo pun.. *sebab kalau xbest kmfem la ayus membuta kot...*  booking seat kul 2.20 pm.. b4 start movie tu.. kitorg ronda2 dalam mall tu.. smpi lengoh2 kaki.. at last masuk dlm AEON kat situ..and guess what!! ade sale!! oyeahhh!

semangat terus basuh..heee

kemeja MA
my SHAWL

mostly MA je yang shopping.. huhu... dia beli smpi 7helai kemeja yg sale 70% and each baju around RM11+ je.. murah kan?? jenama SUAVE.. ok la untuk pakai hari2 g kje.. hehe.. yg ayus pulak dok try2 baju... tapi last2 xamik pun.. cuba before balik, singgah BRAND OUTLET beli SCARF a.k.a SELENDANG a.k.a SHAWL kat situ.. harga RM19.90 & ada offer 3 = RM50.. agak murah & material pn cantek... shawl ni besar.. rasanya 1M x 2M.. hehe.. boleh buat alas meja dah.. tp ayus puas hati.. susah nk dpt harga camni.. SERIUS!

so ok la.. bercerita tapi gambar xde cam xmenarik.. later ayus update gambar yep.. sbb dah gelap rumah ni.. baju & shawl pn dah basuh.. hehe. excited nk pakai nnt.. dah update dah! dated 21102013

till then.. XOXO

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015