Followers

Friday, October 11, 2013

Pemiutang Tegar

Assalam semua... syukur Alhamdulillah.. insyaAllah.. soon 1hutangku akan settle.. iaitu Hutang PTPTN yg hebat diperkatakan.. wahaha. ayat nk jahat je kan... kalau sape yg dah bace Panduan melangsaikan hutang PTPTN melalui Akaun 2 KWSP [Part1] .. tau la ayus tngah menguruskan bnde ni sebab xnak terbeban dah.. and tadi.. tepat 1.30PM.. ayus dah serahkan document2 yg perlu dekat kaunter KWSP jalan Raja Laut.. ala.. dekat ngn Sogo tu.. tegar ayus bejalan sorang2.. disebabkan nk settlekan bende ni..

soon Part 2 akan menyusul k.. ni ayus saje nk kasi hint yg ayus dah almost settle 1hutang ni.. korang bila lagi? agak2 duit Akaun 2 tu dah cukup, buat la.. nanti nk kumpul semula pulak untuk akan datang..  :)

till then..

p/s: Harap semua ok and sila jeles dgn saye.. hehehe..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015