Thursday, February 28, 2013

9th months old

Salam semua, alhamdulillah dah 9 bulan 2hari we'ols kawen... yup! 9 months! Kejap je kan? Hee.. Syukur utk segalanya..

Petang selepas hujan

Oh ye, nak tau kisah sadis semalam? Ayus tpkse tggu MA nak dekat 1jam lebih kat lrt disebabkan MA ade meeting & presentation.. Haih.. Sayu je hati menunggu ni.. Dah bediri, duduk, ke depan, belakang.. Xsampai2.. Dari hujan lebat, renyai, lebat semula , berenti.. Xsampai2 jugk.. Call xjawab pun.. Tp mmg ayus tau mesti ade something like discussion ke ape.. So just call sekali je then tggu la..

Boring punya pasal siap post kat FB , insta skali.. Dannnn akhirnya.. Kul7 camtu MA comment kat gmba fb.. " ade discussion lg ni, g solat dlu, jap lg sampai.." Ayus time tu dah.. "Aiyak!" .. Actually MA dah inform ade meeting tp MA xckp lak kul brape.. So, xaspect ptg smlm kan..

Ayus ngn muka boring pun pegi la solat kat surau LRT tu pastu turun semula.. Tetbe ade sorg hamba Allah ni jadi teman beborak sekejap.. Rupanya rakan sekerja agen PruBSN Takaful kami.. Rancak la jugk borak.. Tp xlama.. MA pun sampai dgn muka sengih2.. Hehe.. MA sengih tu tau dah sbb ape.. Dia mesti tau ayus akn jmpe org utk berborak kalau kne tggl mcm tu.. Nasiblaa i ni peramah! *larikkk*

Tu lah al-kisahnya.. Alang2 dah lambat.. Kami pun jengah la kedai2 mkn kat Jalan 223. Tmpat MA slaloo g mkn.. Not bad tp serabut ramai org.. Lepas tu terus balik rumah.. Oh, Rumahku Syurgaku.. Syiokk.. Letih sgt rasanya..


gamba sebagai hiasan

P/s: currently ayus ade consume pure collagen tu.. So far alhamdulillah.. Sbb ayus ade maslh kulit sikit.. Oh, colorful kan?? Ayus makan yg purple tu.. Will update bout this later

P/s/s: pruBSN? Yep.. Kami ade amik life insurance yg diuruskan org kwn rapat ayus gak.. Utk mase depan n masa susah kelak.. InsyaAllah..



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015