Thursday, December 13, 2012

HomeSweetHome [Part 1]




Salam Semua... alhamdulillah on 11 Dec 2012 kami (Ayus, MA, Udin & Nina) dah berjaya kemas rumah tu.. fuh! penat.. sian yg membantu.. dorang yg byk buat keje cuci mencuci.. hehehe.. ayus byk tolong2.. pastu bebel kat MA.. kihkih.. papepun.. tq Udin n Nina.. byk sgt dah tlg bibik..

next is planning to move out sikit2.. yela.. dari tingkat 5 nk bwk turun semua brg.. FYI, my parent dah bg greenlight utk bwk barang2 dlm rumah tu.. hee.. sebab rumah tu akan dijual... sebab dorang nk beli rumah bawah dah.. In Shaa Allah.. amin...

pastu.. kami plak pening mcm mana nk bwk turun peti ais, washing machine, katil.. OMGOMG.. kami lak dah sebulat suara nk buat movement sendiri je.. xyah upah lori coz our BIL pn ade Hilux, boleh pinjam je..

jadinye.. bermulalah perjuangan kami nk menguruskan rumah ni.. hee.. will update later lagi with pics plak.. xsyok kan xde pic? hee...

P/S: Allah tu Adil.. mungkin "A" bukan rezeki kita buat masa ni, tapi Dia bagi "B" & "C" sebagai ganti.. Alhamdulillah.. jadi, jangan merungut dengan setiap yang terjadi.. *pesanan untuk diri sendiri yg byk sangat2 merungut"

1 comment:

shIdA said...

betulx3... jangan merungut sebab Allah tu memang Maha Adil... tak sbr nk gi umah baru ko...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015