Friday, September 14, 2012

Request dari MA?

Salam semua! Request dari MA? nape tajok post camni kan? hee.. ni atas permintaan MA suro ayus update blog ni.. xsangke ade pembace setia mcm MA ni :p hehe.. siap sanggup sediakan lappy dia nk suro update sbb ayus ckp babymac xbest kalau nk update blog..teehee.. *nk iMAC please*  anway sayang, thanks for your support ye... muaaaahh! *debuummmmmmm 23x*

moh kite layan gamba2 makanan kat bwah ni nak? yok!





Terase lapar x? fuhh.. ni makanan2 time IM department Hari Raya Makan2.. tu department ayus la kat RWP ni.. mmg sedap2 kot semua.. especially ni the LONTONG... bukan LUTONG yeee.. LONTONG... tp xde dlm gamba lak sbb ade dlm my babymac.. nnt la ayus upload semula k..



my colleague

line up nk amik mknn
Btw, semua ni 100% sponsor by our boss.. fuyooo!*jarang boss nk bg tau :P* Oh, maap boss kalau boss bace.. heee. ayus sgt puas hati ngn mknn2 ni.. tq to Kak Ina & others yg uruskan semuanye.. ayus xinvolve sgt sebab ayus sakit a day before tu.. SAKIT? yee sakit... nanti ayus update sakit ape eh.. teeheee =)
p/s: arini dah raya ke-29, ayus xsmpat nk completekan puasa 6.. lagi 2hari je lg.. sedeyh..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015