Followers

Wednesday, September 12, 2012

12 September 2012

Salam semua! oh? today is my birthday! yeay! hee... officially i'm 24 y.o & officially we are 5years been together since our 1st met. SUWEEET isn't? teeheee... *masuk bakul guling-guling* - ni pun kalau my bestie, Maran yang SMS.. If not for sure i wont remember this.. haha.

Alhamdulillah.. after 24years still di muka bumi Allah ni.. masih bernafas dan bernyawa dan masih diberi peluang untuk berubah, menambahkan ilmu dan xlupe menambahkan khalifah Allah di bumi ini.. insyaAllah.. kepada yg wish, terima kasih daun keladi, nk keladi, beli sendiri *oke, joke - gelak dalm hati.. huhuhu*

Kepada MA, suami tercinta-cintun, i lap u laaa... with the Big Apple Donut semalam,sgt sedap and still wondering, mcm mana awak bwk that donut in that square box atas moto? and xperasan lansung bile awak bawak masuk dlm rumah.. *confuse* then we having simple dinner celebrating my birthday together... anway, ape yg sy mintak hanya Do'a dari seorang suami utk kesejahteraan isterinya & kasih sayang SAHAJA.. ye SAHAJA (fullstop). yg lain2, esok sy mintak.. hehe.




last but not least, 5years still NOT ENUF for me to know more about u.. what can i say now is...



p/s: lame xpost kan? no mood, no idea.. hate this "emo" feeling. grrr...

1 comment:

Aza Suhaiza said...

happy beseday bik ayus ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015