Followers

Tuesday, August 14, 2012

minggu ke3 puasa

salam semua.. eh? dah minggu ke4 puase kan... sekejap je mase begerak.. ujung mgu ni nk raya dah.. ohhh xmo ckp pasl raya.. sbb ayus kne kja time raya.. uhh xsuka... ;'(

moh kite cite pasl last weekend la.. sabtu lepas ayus & MA + family ayus sume berbuka kat kg ayus, Meru, Klang.. hee.. dekat sgt2 dgn rumah ayus.. tp b4 balik kg tu kitorg memusing2 ke Shah Alam dlu.. g mencai baju melayu MA..pening jugk sbb xpena lg belikan baju melayu kan.. puas pusing2.. dah la jem sgt2.. nk parking pn susa.. kitorg g PKNS, SACC Mall shah alam..mujur ade parking tepi jalan.. nk dekat sejam jugk kat situ tp hasilnya xde pape.. mahal2 semua bnde... last2 kami ke Jakel Shah Alam.. mcm biase hentam je parking tepi jalan tu.. pastu ade jugk jumpa! wpun ramai gila org.. Tahun ni kami sedondon kaler kuning.. hehe. 1st time baju raya kuning ni.. xpenah lg pakai kuning.. heee... dari shah alam terus shoot ke meru.. dlm 6lebih jugk smpai..tp family ayus xsmpai2 pun lg.. jauh betul  pejalanan mereka.. xsmpat nk capture gamba2 kat kampung sbb hp ayus mmg dalam beg je..

bila hari ahad pulak.. MA dah plan dgn kawan2 nya nk berbuka bersama kat rumah kitorg.. siap buat invitation tuuu... tgk invitee ade 13 org tp yg dtg 2 org je.. hee..


MA, Top & abam didi :P
Time ni ayus masak nasi tomato (terlembik sikit nasi ni.. hee.. 1st timer :P), ayam masak merah & acar timun.. pastu ade laksa dari kampung.. then kawan2 MA bwk kuih muih.. jadi penuh mknn.. dah la 4org je yg mkn..

p/s: mgu yg penuh.. n tetbe je nk raya.. haih... xsedar pun...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015