Wednesday, August 22, 2012

Eidul Fitri [Day 3]

Salam semua.. my day 2 raya was not so "seronok" coz i need to get back to office... sedeh sgt2.. seriously sedey.. mase raya ke-2 my parent came to Jerantut utk beraya.. hehe.. tahun ni dorg beraya jauh2 tau.. sonokkk.. tp ayus? hmmm.. ayus ikot mama n papa balik KL while MA stay still kat kg sbb ade kenduri hari Rabu ni, rumah jiran belakang.. MA jadi wakil la kan.. huhu..

Then, raya pagi2 semalam my parent + yaya & family uncle ayus sblah rumah ke Melaka utk beraya.. Oh? kne tinggal lagi kat rumah dgn Ira & Akmal.. tp xsmpat nk borak2 ayus kne ke office dah.. smlm dlm kul 12tghari pas settle kerje2 rumah, ayus mintak tlg kazen ayus, Izzat antakan ke LRT.. so, arround kul1 smpi office.. bermula lah kerja2 ayus di office...





Kerja..Kerja & Kerja.. Bile lapa pun makan Maggi je.. hee.. sbb xde kedai bukak kan.. ni je la lunch ayus semalam... 


Pas maghrib, ayus pn dah cuak dok sensorang kat opis, terus turun balik... haa.. tgk gmba kat bwh, wpn public holiday, LRT tetap penuh kot..


ni pn ayus balik rumah naik Cab.. sebab sorang pun xde kat rumah.. hehe.. nasib dapt uncle teksi yg baik.. takot jugk kan sbb dah mlm2 baru nk balik naik teksi..  smpi je rumah, terus ke rumah CikNo & PakTep sbb dah lapa sgt.. hehe.. lagipun CikNo dah tepon soh dinner kat rumah die je.. syokkk... Nasi Minyak, Ayam Masak merah, Daging Kurma.... burrppp.. :D lepak smpi kul 11 jugk la smlm.. pastu balik je rumah, solat then dozz off.. smpai pagi td.. pagi td pn PaKTep antakan ke LRT.. hee.. nampk kan pemalasnye ayus ni.. hehehe...



p/s: seronok pakcik makcik duduk sebelah2 rumah...hehehe....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015