Followers

Monday, July 16, 2012

Super Packed Weekend with Love One

salam semua.. :) happy monday blues! hee... jsut a great morning when your husband send you to LRT kan? eh?eh? yea.. LRT only.. MA mls nk redah jem kat KL ni.. sobsob... oh, btw, this week MIL ayus ade kat KL.. yeah! bru plan mgu ni nk balik kg jerantut tp MIL dah smpai plop.. maybe we can twist back our plan la kan.. :D

oh, last week was a great weekend.. quite pack and tiring...  my tough weekend start on Friday.. pas balik je kje.. terus masak lunch then, rehat2 b4 ptg tu klua naik moto ngn MA g kedai kat depan2 tu.. sbb ayus tlg shida, my classmate mase kat UKM dlu buat hantaran buah utk nikah nya.. malam tu pn ayus & MA berkampung kat rumah shida tlg ape yg patot.. yg ade malam tu ima, icad, dayah n kawan mereka.. hee.



Shida's solemnization 14072012

After rumah shida, we move to Keramat for Aidilliah's wedding.. die ni kawan dari skolah rendah lg.. dlu sgt cubby n comel.. skrg ni slim yoo.. cantik.. wedding mcm fairy tales.. tp ayus  & MA xsmpat nk tggu pengantin dtg sbb kitorg nk g ke kenduri ke3 pulak kat Taman Kosas..

Aidilliah's wedding
utk wedding ke3.. MA je amik gmba dgn pengantin sbb kawan MA.. hehe.. Algonjo a.k.a Redzuan.. kalau xsalah la..


Algonjo's wedding
 then kami pn terus balik ke rumah mama ayus.. sbb nk anta laptop ira.. die nk pakai pulak kat asramanye.. pas maghrib baru la ayus & MA balik ke rumah.. sgt penat and end up dgn perut ayus meragam.. uwaa... sbb ade makan tapai pulut kat rumah knduri tu.. sedey.. smpi harini still sakit..

Hari Ahad 15/07/12.. hari melepak sedunia.. hehe.. pagi2 lg ayus dah bgn nk buat breakie coz my besties Zaza & Maran nk mai rumah.. dlm kul 11lebih dorg dtg.. so, ayus just mask simple2 je utk breakie & lunch.. pastu dlm 1.30 ptg 3 of us went out for ladies day out at Dhania Day Spa.. hehe.. bestt... ber-spa ber3.. oh, MA? die dok rumah sbb sofa kami order aritu nk smpai.. yeay! rumah ayus dah ade sofa.. boleh la dtg utk sesape yg nk dtg.. lets check it out.. my sofa...

penuh terus hall kami :)
syukur Alhamdulillah.. so far rumah ayus dah 3/4 complete.. knape 3/4? sbb xde baby lg.. hee.. dah ade baby nnt 100% complete la! :D
ohh.. dah lari tajuk sikit... ptg after Spa tu kami balik ke rumah ayus then, tgk ape kitorg kerjakan....

plus air cendol sedap.. phew!
then.. after maghrib, we oll semua pulang.. kami? kami ke rumah mummy aza sbb MIL ade kat sane.. lame xjmpe rasenye.. rendu.. huuu.. smpi pn dah nk kul 9lebih.. jmpe MIL, borak2 kejap then dlm kul 11mlm kami pn pulang ke sangkar kami.. hee.. telelap2 ayus dlm kete.. tgl MA sorg drive.. hehe..  maap ya pak..

k la.. rase dah pnjang sgt mengomel.. nnt anything ayus update lg k!

P/S: xsaba nk balik harini... huuuu...

2 comments:

Aza Suhaiza said...

waaah ader sofa baru .. next week leh serbu umah bik ayus hehe

yusraliyana said...

boleh mummy! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015