Followers

Thursday, July 5, 2012

My Pari-Pari


Salam semua.. for those yang ade my FB (yusra liyana)/ instagram (ayuscomeyh).. dah tgk la gmba ni kan.. so, ni la antare penyeri2 majlis kawen kami... :)

To:
1) maran, zaza & aliaa - thanks for helping me & family packing the goodies yg sangat banyak tu.. hehe...
2) Anis, Cherry & Tasha - thanks for your guest table & guest book.. oh, vase cherry & anis.. tq so much....
3)ummu, mas & yati - thanks for the room decoration, nikah deco, flowers, +++
 4) all of above - thanks for everything that you have done that day.. kek deco, inner or ape2 yg i miss out xsebut tu..

tanpa korang, majlis ni xkan secantik ini.. and again thanks for your support sbb pakai kaler light yellow or adik bradik yellow la kan.. hehe..  sayg korg from the bottom of my heart! XOXO...


p/s: semoga kami pn dpt contribute yg same macm korg buat kat kami ni suatu hari nnt.. :) InsyaAllah...

1 comment:

aeimmiey said...

ayus aku nk cop ank ko jd flower gurl aku t..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015