Wednesday, July 18, 2012

Bonanza Sushi King 2012

Hi ols.. teruje x dgn title post ayus arini? haha.. yeah.. its Sushi King Bonanza day (from 16-19 July kalau xsilap) so last monday my little besties, zaza & maran plan for our dating kat sini la.. oh, btw, zaza is a hantu Sushi yg telah pengaruh kami including MA utk makan sushi secara HANTUnya.. haha.. this is serious people.. i'm crazily addicted to sushi.. hushhush! jgn sebut.. terlioq! OMG!

actually, we planned utk g hari semalam (selasa), but then, ayus dah cancel sbbnye MIL dtg KL & nk g rumah mummy aza la smlm tp MIL dah ke rumah my SIL, Kak Edah.. and suddently Maran ajak zaza buka puasa dekat sane on that Monday.. bila MIL xde kat selayang, so secara tiba2 MA cakp, try call dorg ade kat mana so that we can join them! time tu dlm hati rase nk guling2...hehehehe.. lepas solat maghrib, ayus terus call zaza & dorg pn bru gerak ke Festival City.. alang2 dah dekat, MA pn ajak g..  yippie! bila smpai je sane.. tgk beratur dah panjang gila! see below :



Ade 2 lane tu.. time ni dlm pukul 8.30PM.. sabo je la.. dah la maran puase.. hehe.. semua kelaparan.. mane MA? die awal2 dah ckp nk g jalan2.. so, bia je la die berjalan dr beratur ngn kitorg kan.. hehe.. sejam jugk la beratur .. dlm 9.30PM bru smpai turn kami.. & dpt seat depan kitchen.. lg seronok.. semua yg baru2 dpt sapu dlu.. hee.. tp sgt sronok & beronok2.. hehe.. so hasilnya?


tp bukan semua kami punya.. zaza drama je post kat FB kate kami punya.. haha.. me & MA - 10plates, zaza- 7plates & maran -6plates. puas hati.. total = 23plates..  Moh tgk gamba2 ni as kenangan Bonanza 2012.. *jakun sbb 1st time :P


p/s: tgu next bonanza nk makn mcm ni lg la...

XOXO!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015