Thursday, June 21, 2012

3minggu berlalu

Salam semua.. wah.. sekejap je rase dah 3mggu ayus become a wify to MA.. sgt cpt mase berlalu.. kalau nk recall balik kisah pass 3weeks mcm2 ada.. indah, happy, sedeh.. yg sedeh ni last week la kan.. bepisah ngn MA utk few days.. huu.. xsanggup rase.. yela xpenah pn jauh sejak kawen..

At last, mggu ni kitorg dpt la nk lepak2 kan diri dari kesibukan wekend yg padat plus xpenah nk lekat kat rumah tu.. mggu ni ayus dah ckp ngn MA nk duduk rumah.. sbbnye penat dah berjalan2.. tp hari sabtu ni ade wedding kawan.. 2weddings lak tu.. *save for lunch! :P

Tapi.... malam minggu tu ade pakcik nk dtg rumah.. uwa... 1st thing yg ayus ckp kat MA... nk masak ape ni? ngeee.... xde idea plak + barang basah kat rumah pn xcomplete lg.. adeh.. terpk nk masak nasik ayam je, sng and all in one.. so.. MUMMY AZA.... nk resepi.. hee... tp untuk dinner ok ke? ke masak lauk2.. isk.. pening2..

Harini ayus pose.. so bila pose ayus mmg ske sgt masak & idea utk masak tu mcm2 ada.. tadi dah google dah nk masak apa.. xsaba rase! oh, FYI, ayus skrg dah vege.. xleh mkn seafood, ayam.. ikan pn certain ikan je boleh.. lain2 xboleh dah.. sdey kan? tp kdg2 langgar je.. pastu tanggung la sndiri :D

ok la, xtau nk bebel ape ni.. xsaba rase nk pasang streamyx kat rumah.. dah register tp xpasang2 lg.. hais...

p/s: MA lg suke ayus masak dr makan kat lua.. hee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015