Thursday, April 12, 2012

Hari-hari menduga

Hi there.. Assalamualaikum.. ayus really2 down lately.. yes i know wedding dah nk dekat..

44days to the date! OMGOMGOMG.. so far persiapan semua OK.. Alhamdulillah.. tp ade 1 je yg problem.. yg membuatkan ayus down se-down nye... seriously...

This is my Baba.. bapak betul ayus.. yg xpenah jage ayus dari kecik smpai besar.. untuk nikah ni, sebagai orang Islam, bapa wajib mewalikan anaknya.. tp.. tengok la ape yg dia SMS.. and FYI, sampai sekarang dia xrespon samada dia datang or tak.. paling tersentuh hati ni bila MA baca pun dia geleng kepala.. mama ayus baca terus diam & duduk dlm bilik .. xbercakp ape dah.. sedey.. nasib la ade pakcik2 yg sangat supportive.. syukur..

Latest update on my preparation :

card - dah start distribute...
hantaran - dah 50%
baju nikah - done
baju sanding - 80%
kasut sanding- still searching

Yesterday update atas usaha pakcik2 yg nk memujuk hati anak buah dia ni.. dorg suma plan buat makan2 + gotong royong mengemas kwsan rumah.. photos as below.. ewah.. hehe..









Ok la.. dah bergenang2 air mata ni.. so nk smbg kerja pulak..

p/s: ni pesanan dari MA, ni adalah dugaan Allah s.w.t. kalau kita xdpt lalui yg ni, macam mana nk lalui yg masa depan kelak.. TQ Allah, TQ MA.. TQ semua..

2 comments:

Aza Suhaiza said...

Sabar yer .. Semoga berjalan lancar majlis nanti .. Insyallah :)

yusraliyana said...

InsyaAllah kak aza,., sdg cuba bersabar.. Huu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015