Followers

Monday, February 28, 2011

Syukur..


Hye kenkawan.. 1st of all.. Selamat Pengantin Baru buat teman sekolah rendah dulu, Nurezzah Faseha dan suami yg bersanding Ahad, 27 Feb.. semoga bahagia ke anak cucu ;) ayus plak camne? hehe..

Selaim kesyukuran atas rakan yg dah slamat mndirikan umah tgge.. ayus jugk bersyukur sgt2 ke hadrat Illahi sbb ayus n MA selamat dan dijauhkan dari kemalangan yg hampir nak jd mase nak g knduri ezzah ni..

Kenduri  Ezzah ni dekat puncak alam.. time tu kami grak agk lewat jugk la.. dlm kul2 dari umah.. bwk cam biase je.. tp ble nak masuk simpang dekat Meru tu, ade jambatan kecik 2 lane.. mase kitorg lalu c2 mmg depan clear, cume laluan sebelah kete pnjang gk sbb ade trafik light..

Jambatan tu agk membukit sikit.. mase nak naik bukit  tu tibe2 ade 1 wira putih yg laju tngah over take n kitorg dah bertntangan dgn jarak 1 kerete je.. Ya Allah.. time tu ayus n MA mmg dah tekejut.. ayus smpat pndang kiri ade ruang n longkang kecik.. tp MA cepat2 mengelak, n mungkin ade kerete lain break n wira putih tu smpat masuk lane sepatutnye.. mggigil tgn ayus ni.. sbb baru perasan atas jmbatan tu ade longkang yg mungkin leh wat Dora terbalik masuk sungai.. syukur sgt xde pape..

ayus n MA just istifar byk2 je dalam Dora.. n alhamdulillah xde pape.. kepada wira putih tu.. kalau nak over take.. jgn dekat jambatan n double line.. kalo pape jd, mmg kamu bersalah ye..

*syukur kami diberi peluang lg.. Allahhuakbar..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015