Followers

Thursday, February 3, 2011

Live from Kuala Terengganu


hye peeps! arini ayus n family ade kat KT.. hehe. ni pn kami saje2 plan vacation tok family since mama pn nk test drive kete baru die yg berusia sehari.. hehe..

act kami xtau nak ke mane2 dah slain pasar payang.. td pn smpai pukul 6 dari pukul 9pg kami gerak.. maybe kete dlm pntang tu slow je kot.. agk kebas gk lak badan ni kan duduk je.. hehe..

k la.. now kat kdai makan kat pantai batu buruk.. orang mmg ramai la kan.. so, bersabar je la tggu turn.. hee.. bye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015