Saturday, January 22, 2011

Saturday


hye peeps! arini bersiaran lansung di McD masjid jamek.. hehe.. arini ayus teman MA g jmpe org.. dah nk sejam tggu MA xsiap2 lg jmpe org tu.. dok MCD sensorg smbil mkn prosperity.. hihi.. plus bace my book.. lame sungguh n sejuk kot.. aiyak.. now dah mati akal xtau nk watpe.. mambace tp c2ation agk bising + ngntuk.. nk jalan2 takot sorg2.. huhu. maklum la KL ni mane la bleh lepe.. ade je bnde jadi..

petang smlm saje2 ajk MA g  titiwangse.. baru je smpai kat parkingyg ade tmpat main kerete control tu tetbe ade org ketuk tingkp kete.. nk jual security device utk kerete.. ala.. yg swingkan card kat dashboard tu pastu baru leh start enjin.. korg penah dnga?? tp mmg agk kurang selese la kan.. pakse2 org nk wat demo camne org curi kerete.. aku xnk tp MA kate xpe tgk je..

so, kitorg kua la dari kete.. tgk camnr dor matikan alarm kete la.. bukak pntu kete gne dawai.. pastu idupkan enjin pkai garfu.. garfu?? yep.. garfu.. hehe.. mmg time tu ayus agk hangin la kan dorg dok kopek2 sume wire bwh tu.. tp xpe, knowledge camne nk curik kete.. hikhik.. dorg dok demo pastu persuade ayus utk pasang bende tu.. tp ayus relex je ckp, xpe, penting tp xberbaloi.. ;p padahal dlm hati tgk dorg bukak kete ayus sng je tnpe gune kunci (skill2 mencuri)

harge bende tu nl dekat 2k.. tp yg buat ayus xpuas hati, asal die nk tuju kat kitorg je? dorg ber3.. padahal ade je saga lain kat c2 tp sume dtg kat kitorg.. pastu pakse2.. bile ayus jujur mintk no tepon dorg.. yela mane tau kot2 nk pasang ke kan.. bleh lak die bg no tepon balai polis.. kuang hajaq kan! nampk sgt meniage xikhlas.. die ingt kitorg ni kaye pe? sng2 nak kua duit bg kat dorg.. siap kate pape jd nnt xtanggung la ape la.. thats true but for me as long as we aware n yakin, insyaAllah x jd..

i'm a strict person gk la.. xcaye sgt ngn org2 yg dtg2 kat kete pastu nk test2 sume tu.. wpn ade name syarikat n card dorg.. still xkan caye melainkan g kat kdai die.. u olls pn jgn mudah caye ngn bnde2 camtu.. bia kite rugi sbb nk dapt yg berkualiti n baik bukan rugi sbb kene tipu k.. renung2 kan~ *eceh :p

ape2 pn ikot masing2 la kan.. hihi.. isk.. dah bebel pjg camni tp MA xsudah2 lagi.. nantuk dah.. k la peeps.. till then~

2 comments:

shIdA said...

ayus... mnde tu ak psg kot kat kete ak... tp xdela smpai 2k babe! menipu tu ha... rtus2 jek... mmgla ade yg ribu riban tp klu ade choice yg kurg, better pilih yg kurg yek? cume yg riban tu lebih byk kelebihn la... klu mampu, 2k tu xde mslh kot bg ko... ngeee..

yusraliyana said...

hehe.. xde nye aku nk psg bnde tu.. InsyaAllah xde pape.. lgpn aku trick je org tu mintak kad die.. dah die nyemak datg nk wat demo kat kete aku.. ingt aku ske la tu kot.. hehe. last2 aku xnk pastu dorg bengang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015