Wednesday, January 26, 2011

kenangan yang lama perlu dikenang.. :)

hye kawan2! :) agk2 ayus nk story pasl ape ni?? hehe.. mesti la pasl ayus ngn MA.. after di reject mase dulu :p eh, direject ke?? its almost 3years plus since we were together... :)

alkisahnye.. ayus n MA start berkenalan time orientasi kat UKM,Julai 2007.. time tu MA is one of the PC (pemudah cara) yg xbrape mudah la kan.. hee.. orientasi ni almost 7hari.. tp ayus start kenal MA time die handle utk registration kat fakulti.. :) time tu knal gitu2 je.. hii..

pastu ayus start closer ble dah mule class sbb ayus pnjam buku dari MA, tye assignment yg die jarang nk ingt.. hee.. and 1 day.. jeng3! ayus dapt SMS dari MA.. die propose ayus.. haha..tp time tu ayus just ckp "kite still awl lagi la abg.. tggu mase birthday ayus nnt la eh.. tgk camne".. debush! selambe ayus jwb camtu.. huhu.. but after that ktorang still mcm biase.. sms.. klua sesame.. g mkn sesame...

12 sept 2007.. which is my birthday.. mmg xsangke n sgt2 tekejut ble MA n my friends buat surprise party utk ayus.. huu.. sgt terharu coz we all bru kenal n tetbe dah ade party camni kat kolej.. n time tu la MA bisik tue mcm mane.. hee.. dgn malu +segan ayus jwb "yes"... yg ber maksud ye/ok/setuju ye.. bkn "year end sales" .. hehe.

start from that date until now. alhamdulillah we still together.. our family also know about us.. seem like direstui. :) insyaAllah... doakan kebhagiaan kami hingga akhir hayat kami ye kawan2..

ni je la sejarah ayus n MA yg xdpt dilupekan dlm hidup ayus.. kalo ade jodoh insyaAllah akan bersame..

-maaf la asyik gamba konvo je :p kami dah lame xamik gmba.. ehehe- 


Till then.. ;)

1 comment:

diLa said...

ehem ehem..:)
smoge smpai ke jinjang plamin.

*sile jgn lupe jemput senior anda yg kiut ini. wekx!:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015