Thursday, September 2, 2010

tentatif harian

tentatif ni sepanjang bekerja di bulan puase eh.. =))

  • 5.30a.m - bgn dengan kelam kabutnye dan bersahur ( minum air je n biskut )
  • 5.45/6.00 a.m- tdo semule skejap ( xla kejap sgt :p)
  • 7.00a.m - bgn berlari2 ke toilet amik wudu' + solat subuh. after that mandi n bersiap2. tggu mama siap sekali
  • 7.30a.m - gerak nek kete ngn mama ke bustop kegemaran. hihi. mama drop aku kat bustop then terus ke ofis.
  • 8.45a.m - smpai di bustop depan ofis (ikot kadar jem di KL okeh).. pastu berjalan naik jejantas ( padahal bleh cross jalan je, tp aku ni pengecut.. hihi. sgp naek jejantas :p)
  • 9.00a.m - smpai kat meje ku.. letak beg, handbag, silentkan hp pastu terus g toilet satelkan pape patot.. (yer r.. dok dlm bus lame kot..)
  • 9.15a.m - bukak lappy, cek email, fb (opps!), on gtalk (wajib), ym..
  • 9.30a.m - tup..tap..tup..tap buat kerja (xpun chat je :p)
  • 2.45p.m - naik atas g surau.. solat zohor ber"jemaah" naik atas.. hehe.
  • 3.15pm - ke meje.. update ape yg xsatel lg..
  • 4.15pm - packing2 barang.. haha. (if sume bnde satel la..)
  • 4.30p.m- cabut! hehe..
  • 4.45-5.00p.m - tggu bus kat bustop. naik bus pastu tido~ 
  • 6.25p.m- smpai melawati.. turun, tggu bus lg 1..
  • 6.45p.m - sampai bustop jalan rusa, then jalan kaki masuk ke dalam.
  • 6.50 p.m - sampai umah, terus letak beg.. mandi n solat asar..
huh! after that xyah cite la kan.. mmg aktiviti bebas dah.. hoho.  so, ni la rutin harian buat mase ni la..
anway, thanx to my sistas (ira n yaya) yg selaloo siapkan makanan utk buka puasa..

k la.. nk buka da ni.. till then~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015