Followers

Tuesday, August 31, 2010

MeRdEka!!

1st of all.. selamat hari merdeka semua~ ehehe.. today sgt2 happy coz dapt merayap2 dgn MA.. hehe. MA rini dtg KL.. dsbbkan aku keje.. die tpkse la tggu aku.. kami jmpe kat KL sentral td then plan nk g low yat ( gedung membeli belah kami) hehe.. ape aku dpt arini.. tada!!
-credit to google-

-the real one! hehe.. thanx MA!! =))-

pastu MA ade gk beli beg camera die n mp3 amplifier (betol ke name bnde tu??) utk kerete die.. kami jenjalan sampai xg buka pn tau.. hoho. after tu.. kitorg terus gerak ke Jusco Wangsa Maju (one off tmpat fav kami.. )

sampai2 je terus carik kedai mkn.. nk tau kami makan ape.. =))



-johny's-
(mula)
(tamat)

hehe.. xsmpat nk snap gamba time makan.. sbb mmg betol2 ngah lapa.. huhu.. pas je makan.. terus g tunaikan hajat MA yg nk sgt2 beli kasut kat c2.. n at last dapt gk die membeli kasut kesayangan tu wpn dah last pair.. hihi.. tu pn da pukul 10 lebeh.. seb bek jusco ttp lewat mlm ni.. 

ape2 pun.. thanx sgt2 kat MA sbb spend time n gaji (hehe) kat diriku ini..
 
SELAMAT MENYAMBUT HARI MERDEKA SEMUA!

*entry yg lari tajok.. hehe


3 comments:

nabila saat said...

yeah..gaji masyuk..
cayalahh..

yusraliyana said...

aah bie.. gaji masyuk~
tu g ngepaw tu.. :p

nabila saat said...

bagus2x..bertuah badan..!!hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015