Followers

Tuesday, August 17, 2010

2nd day at work

sumpah aku sorg je dtg awl pg ni.. haha. ofis hour 8.00a.m-4.30p.m. tp mmg kat sini dorg dtg lmbt pn.. then balik lmbt.. hihi.. aku lak dtg awl mean balik awl la kan... =)) skrg ni aku still ade problem ngn transpot as usual.. mule2 ingt ofis aku kat ampang park.. rupenye kat c2 just HR je.. aku kne g site which is Menara Celcom Jln Semarak.. waduh! transpot amat jauh kok.. train ampang park n KLCC superb jauh.. nasib la badan.. tp pg td dah discover yg ade 1 bus ni akan lalu sini dari rumah.. so, maybe naek bus la kot pasni.. sian lak kat papa nk hanta pg2 pastu nnt die yg lambt masuk ofis.. ptg ni nk try naek bus plak.. wee~ *buat2 happy

so, smlm 1st day.. ok lah.. nothing much.. aku pn xtau nk watpe.. ade la tgk2 website yg dah di-develop. explore la sikit2 then chat.. :p ske dpt tenet full connection. hihi.. ape lg eh nk hupdate? aku pn xtahu.. so, anything nnt update later k!

2 comments:

Lann Shaukani said...

Haaa elok tu. Naik bus diam2. X pun suh Awi anto. Kan senang.

Nak lagi senang, kawen cepat. Pastu boleh Awi antokan hari2.

yusraliyana said...

ko lan.. xabes2 kawen.. :p
kami lmbt sikit dari ko.. ko ujung tahun kan??? haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015