Followers

Sunday, June 27, 2010

Taman Kancil & Rusa

hye peeps! arini me n MA ber-ronda2  di Taman Kancil & Rusa.. hehe.. td kami abis taklimat awal, around kul 4 camtu then g isi myk kete GEN2 ( to kak aza.. hehe, tau kan kete sape :p).. time tu MA siap jd bangla kat situ dok cuci cermin depan kete..


semangat kan MA?? hehe.. tu pn penat nk pakse die.. adooi..

then, pas da satel2 sume bnde.. MA ajk g Taman Tasik Perdana kat KL tu.. hehe.. syok! xpenah2 diajak ke taman weyh.. siyes teruje.. yela.. aku kan pencinta alam.. hoho ;p layan gambo kami.. hehe

muke excited jumpe taman.. hehe.. pastu kami nmpk taman kancil & rusa.. mula2 takot jugk nk masuk sbb cam sunyi je.. pastu ngendap2 je la.. last2 ade ramai rupenye dalm tu.. cantik.. siyes cantik,, ade kandang2 kecik kat lereng2 bukit tu ade kancil.. aku xtau pn kancil sekecik tu.. aku ingtkan kancil besa tau.. rupenye kecik je,, hehe malu! da la salah binatang.. kami mendaki sikit ke atas ade kandang rusa.. pastu boleh plak aku g jerit " ha tu kancil yg besa!" hehe.. padahal tu adalah
hehe... mmg dari dulu aku ingt this is kancil ;p ape la aku ni .. xleh nk bezekan kancil n rusa.. hoho!
then kami melaram la kat c2.. hehe..

okeh.. gamba MA xde.. :p die jd fotographer den.. hehe.. aku takot ngn ruse ni.. takot die gigi.. haha.. walaupn budk2 kat situ siap pgg2 badan rusa tu.. hehe..

b4 balik, singah surau yg best! sejuk ber-ekon.. hehe. jarang kat taman2 ade surau yg sejuk cam tu.. hehe.. pastu sesi gamba bersame ;p


gigi rabbitku teserlah.. hehehe.. till then..

p/s: datang la melawat taman rusa ni.. syok~ hehe

3 comments:

Suhaiza Shamsudin said...

oooo .. patut balik umah lambat .. g merewang dulu yerrr ... :)

Mommy Pinky said...

wah, sernoknya dia berjalan :)

yusraliyana said...

kak aza.. sepatotnye cepat je smpai umah tp biase la beginner bwk kete.. slow je.. hehe. nnt akak bwk la madina n tuah g situ.. best kak..

mommy pinky.. nnt g la situ.. best ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015