Wednesday, June 2, 2010

not feeling well

last two days badan aku da start nk menunjukkan demam akan tiba.. huhu. riso la.. so, mcm2 aku try.. minum vitamin C, green tea, xminum ais.. tp mlm ni still rase cam xok.. huhu. hope xd pape la.. xmo sakit time2 ade class ni..

class lak skrg ngah superb express! (camne tu? da superb, express lg).. Sir Arif tu nk keja silibus.. lgpn lg 2mggu nk exam utk cert tu.. kalo gagal mmg rugi kot.. td pn da wat pre-exam.. tp hehe.. fail.. adui.. byk kne blaja nih,,
cuak wat bnde tu sbb result die on da spot! huahaha.. kalo fail mmg leh pengsan kat c2 gk.. hmm.. class mmg da super duper laju pastu aircond lak cam cipan.. rase dok kat lua lab tu lg sejuk dari dalm lab.. dak2 cine tu mmg da berpeluh2 cam ape je.. hehe. sian.. so, td aku n zam g la wat report kat technician kat c2 tp xd pape pn jadi.. haiz... kang cakp lebeh2 kne band lak blog aku nih... tp aku rase korg pahm2 la ble aku da cite ni.. da wat report, datg cek tp xd pape perubahan.. maksudnye? ha.. lu pikir la sendiri.. hehe. xpe2.. kite tgk esok lak camne.. mane tau pas abis kelas td dei betolkan ke.. hehe. terpkse la aku tarik balik ape yg aku kate ni.. :p k la.. ni gne pc aliaa.. so, xleh la lame2.. ingt pnjam barg org ni.. hihi..

till then..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015