Monday, June 14, 2010

exam

hohoho! after 18hari  bersame at last arini tibelah masenye nk exam! wakawaka!
cuak kot.. takot sgt.. arini aku akan amik exam DBA under IBM.. soalan ok la sbb hafal jwpn je..
hikhik.. hope sng la kan sbb aku ni ade mslh yg mmg dialami sejak azali.. haha.. alzheimer.. hihi..
(ngaku sndiri k :p) tp insyaAllah after all aku da prepare.. ni pn sat lg nk stady lg.. paper start kul 2.. act bukan paper pn.. online exam kot.. hihi.. takot2! result on da spot!! agk2 aku xupdate blog dlm 2/3mggu tu mean aku gagal la tu,, ahaha.. ni la gmba kenangan ngn instructor aku..
kiri tu maran n kanan tu der huze.. hihi :p

ni plak aku yg SANGAT GEMOK! demn! bile nk kurus ni??? hihi..

till then...

1 comment:

aeimmiey said...

ayus aku pun nmpk gler kot gmuk..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015