Followers

Thursday, May 27, 2010

Day 6

selepas 6hari belajar DB2.. byk gle input yg masuk.. nk letop gk otak ni.. hehe.
tp Allah Maha Kaya.. byk mane pn kite blaja, xkan meletop der otak ni.. perasaan je lebeh2..

currently, aku da apply almost 3 or 4 companies.. tp haven't receive any call yet.. *sabo2*
jeles la.. ade je kwn2 aku da dpt keje.. ade je yg da dpggl interview.. huhu..
im trying to the max tok daptkan keje coz aku ade hutang lg ni perlu dsatelkan..

ha! brite plg best wat mase ni.. smlm aku cek kat semakan konvo, n my status is "tamat pengajian"..
alhamdulillah.. syukur sgt2.. harap2 result aku nnt xd la sangkut.. xpasl2 kne extent weh.. mintak jauh la..

pasl MA plak.. die nk balik kg da arini.. sat lg aku kne anta die kat KTM.. die balik ngn kak ajan ptg nnt..
pastu nk dok kat kg tlg mak kemas umah yg baru tu.. huhu.. im again "alone".. sume bnde kne wat siri.,.
sungguh xbest! nnt jd katak bwh baldi la kot..(baldi sbb aku ni gemok..hehe)

btw.. utk mission kurus tu.. aku dapt proses lg.. xbrani nk timbang berat.. takot! tp so far, ok la kot..
aku da start mem-puase-kan diri aku skrg ni.. diet care sehat.. tp mmg aku kurang lalu makan la.. aku pn xtau nape.. maybe aku da niat nk diet kot..

k la.. any updates later k.. xoxo!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015