Followers

Friday, March 19, 2010

mish u ols..

ppls.. i mish u ols.. seriously.. aku cam tetbe xd idea nk update blog.. aku da di-cramp dngn byk gle mslh..byk gle kerje.. n mcm2.. aku kerisauan..

last nite, tetbe aku di-attack oleh ahli keluarga jauh sbb mintk duit dr BABA sndiri.. aku kne mara.. cam haram je rase! aku bkn nk memalukan beliau.. tp beliau kne la pahm.. aku ni la ank die sorg.. aku tau aku mmg jauh dr beliau tp kenape ahli keluarge beliau nk marah aku?? aku ni ank kepada BABA aku.. yg org lua tu pulak dah jd ahli keluarga BABA aku n xde cahaye mate, asal ko xhargai aku?? aku ni mcm ank ko jugk cume bukan dr perot ko! siap nk report2! cam ape je.. aku tau aku bukan darah daging ko tp plz la.. ni urusan aku n BABA aku.. asal ko nk sibuk! hanya DIA je tau camne perasaan ni.. aku terguris.. hati aku hancur luluh.. baik aku ber-binti-kan lain jika ko dah xboleh nk sare aku.. astagfirullah.. subhanallah.. aku redha.. aku tegar.. dgn ade nye mama, papa(dalm gambar), MA , n adik2.. aku still boleh tanggung kesedihan ni.. dorg je yang ade dlm hidup ni.. perlukah aku membuang BABA aku dr hidup aku?? tidak.. aku cube.. aku tabah.. 

FYP.. project yg sungguh memeningkan aku.. Alhamdulillah aku dapt cover sumenye sdikit demi sedikit.. hnye kerisauan takot xsmpat siap je.. aku cube.. insyaAllah.. da la aritu da siap kan bab III tetbe ble jmpe SV rupenye aku tersalah.. haha. lain yg die mintak, lain yg aku wat.. woot..wooty~~ terpkse la wat smule.. tp seb bek sikit jek.. huhu..

E-commerce.. project yg sgt memeningkan aku n groupmate aku.. dayah, syida, icad, epul.. kitorg mmg da xtau nk watpe da.. termasuk aku.. xpe u guys, kite cube keyh! wpn da byk kali wat meeting tp still same je.. haha.. sungguh memberansangkan!

tp harini.. Alhamdulillah aku ok.. aku cube membuang sume bnde yg -ve dalm pikiran ni..

Status FB aku harini :
"start my day with a clear view of my life, clear mind and clear all -ve thought..im happy today! Alhamdulillah.."

insyaAllah everything gonna be fine.. amin..

*kwn2.. sory post emo gle.. huhu.
*tu kak ina yg tagged sy tu.. sorry, xsmpt lg nk wat,, xdpt nk pk waras lg.. hukhuk..
* to all readers, doakan diriku ni semakin tabah n aku memerlukan sokongan korg..

till then... xoxo..

eh..eh!! lpe nk gtau.. hehe. ptg ni aku nk g pesta buku kat PWTC ngn teman2 sekelas.. hihi..

2 comments:

diLa said...

ayus..Tuhan takkan bg dugaan kalo hambeNye tak mampu..
ayus kuat!
go go girl..=)

yusraliyana said...

insyaAllah dila.. Allah tu Maha Kuasa.. Dia tau ape yg berlaku dan ape yg akan berlaku.. mungkin ade hikmah dsebaliknya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015