Followers

Friday, February 5, 2010

pemals yg amat!

sorry korg xd post yg menarik.. just few days ni mmg mals sgt2.. + skrg ni sebok menjual lak kn..
Alhamdulillah skrg ni perniagaan group aku bertambh maju atas usaha group aku sndiri iaitu zaza, maran, lah n de only hero, juraizam.. :) thanx babe! korg da best lah! hehe.. pastu kepade rakan2 kami yg amat rajin meng-link-kan blog kami kat korgnye fb ke, blog ke ym ke.. tQ guys! smoga Allah memurahkan rezeki kamu semua.. :D

anway.. jhaha.. nk promote jugk la ni.. haha.. baju2 dalam blog kami da tgl sikit so, bek korg tgk, kalo ade sape2 bermint nk book pn kitorg xkisah but only for 3days la.. kalo x open for available smule.. ngee..

so, jgn malu2 n segan nk bukak blog kami..


till then my dear! :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015