Saturday, November 7, 2009

yesterday..

friday.. hr yg bosan n penat.. smlm MA dtg cni coz pak ogy, my uncle nk soh repair pc die.. so, cam bese la MA jd pujaan ati mereka.. haha.. waktu lunch smlm MA dtg cni then aku lak gerak dr opis-> ke rumah-> g mkn kat melawati-> balik umah smule. pas solat2 n wat pape yg patot, MA anta aku g opis pastu die teros ke tmpt pujaan die la mane lg kalo bukan LOWYAT! haha.. pak ogy soh belikn grafik card, tu yg die g..

then tepat kul5.30ptg, hp aku bunyik, ad msg dr MA kate die da smpai.. haha.. pe lg, gelabh la kemas brg kat opis tu pahtu teros turun.. n 1 bnde lawak telah berlaku iaitu MA tggu aku kat bustop yg salah! malu aku kne gelak ngn laili n she.. haha..MA leh plak lpe katne die anta aku mule2 td.. ehhehe..

pastu kitorg pn g la wangsa walk coz ad Handphone Fair, tp xd pape la sgt.. tgk2 harge same je ngn kdai bese.. kate je ad diskaun up to 70% padahal same jek! kitorg wat 1 round je.. yela.. mmg xinterested pn nk tgk hp.. hehe.. mama da bg aku enpon pn kire besyuko da.. :D

pastu.. "kruk..kruk" perot bebunyik lak.. hehe.. pe lagi KFC tempat idaman la jd pujaan ati.. ;p MA cam bese xnk mkn tmpat len so, kitorg pn "menepekkn" diri kat KFC.. aku mkn set twister.. tu je yg aku ske.. laen tarak!so, after mkn2.. tgk da kul 6stgh.. ape lg.. cha alip but la balik umah.. kang mama bising lak.. hehe..

balik tu pn mandi2 then teros g umah pak ogy.. MA dok siapkn pc die then aku lak maen ngn baby kat bilik blakg.. lame gk la pc tu nk siap.. nk upodate sume bnde dlu.. then dlm kul 10 satel! pastu kitorg teros g uptown Danau Kota..

g awl2 coz mls nk lepak lame2.. sbb pastu nk g mkn lak,, time ni nani, my kazen pn ad la ikot.. kitorg be3 la g jnjalan.. hehe.. dpt la aku beli kasut crog tiruan kat c2.. ;p dlm kul12 grak tros g mamak, then makn2 ckit.. pastu otw nk balik tu nani nk bwk kete area melawati tu.. so, bg la die bwk.. die nk amik lesen ntah ble pn aku xtau.. haha.. around kul2 baru sampai umah.. penat seyh! MA lak teros gerak balik smyh.. die mls nk tdo cni.. huhu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015