Sunday, November 15, 2009

to Ummu Haani Liyana..


ayus,im soo sory about da 'ayus yg semangat'..aku tau ko syg sgt hbgn frendship nie..huhu..sory,aku MMG bersalah sbb ckp ko gtu dan tak mahu pergi survey tmpt utk besokk...bcoz,aku rse cukup memadai dgn ape yg kte mahu serprisekn mereka esok dan cukup dgn kte celebrate.huhu.bukan sbb bajet,tp sbb hnye KTE(especially U)... yg bersemngat about this DATING..huu..(aku tak nk condem bdk yg len,MLS nk ckp)..aku akn jdkn dating kali nie,the best that i could do 4 our frenship..huu..no matter wat ayus,u will be my best ever beshfren,eventhough im not to u..(T_T)..huu..jgn pk badside k,,kte akn njooi slagi kte buleh njoii..if sum1 tak hargai,takpe...kte hanya merancang dan hnye kte berdua fhm erti pershbtn yg kte cube buat!huu..

FB:6 hour b4 9.40am, 15 nov 2009

hey mumu.. thanx pasl thats pics and notes! really terharu.. mumu.. jgn take it as serious thing keyh! bese la.. somtime volcano can blow out anytime kn.. aku pn mls nk comment bout others.. just let it be.. we know each other 1st rite.. kite mmg BFF pn.. ko da byk tlg aku.. mase xd duit.. mase ad problem.. mase skola.. mmg byk la.. just lately kite bejauhan coz ko kat Tgganu.. aku kat cni.. tp kite still jmpe kn! hehe,,nvm la pasl yg len tu..kecik ati aku ni pn xkan berpnjgnn.. skejap je ni.. lgpn xpntg sgt pn pasl tu.. yg pntg kite stick togther..
thanx mumu... pjg pujukan ko kat FB tu eh,. n aku xmo reply kat c2.. hehe.. xmasyok~~ feel tarak!..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015