Followers

Wednesday, November 4, 2009

hari gelak berdua :)

semalm 03 Nov, hehe.. MA dtg umahku..
die dtg pn disebabkan aku tensen.. thanx a lot MA..
nk dijadikan cerite.. tepat 5.30, MA da msg aku ckp da smpai..
n mcm bese la die akn tggu aku kat umah nenek..
(maklumla die da jd cucu kesayangn nenek aku *soooo jeles!*)
haha.. aku smpai2 je umah tros nampk die.. wa... time tu ati berbunge2..
hehe.. balik umah jap, anta beg, n siap2 nk kua g jaln2 sat..
tetbe adik ckp baby n aunty gayah da balik..
hehe.. aunty aku baru bersalin.. tu cam appy coz da lame xdpt tgk baby..
so, aku n MA g la umah aunty aku tu..
*utk zaza n maran, ni umah aunty yg zaza n awie tumphkn air tu.. hehe*
mmg cute baby tu aw.. sebijik muke pakcik aku.. haha,,


ok2, stop dat, pastu aku ngn MA gerak la kua.. mule2 xtau nk g mane..
tetbe teringt kat Nose ad sales! so, nk beli la kasut aku.. :D
kitorg pn move la ke jusco wangsa maju..
sampai je sane.. last2 XDA SALES pn..
ala... aku da telepas sale.. mmg hampe gle la..
wuwuw.. pastu pusing2 la dlu...
perot mmg da lapa.. mule2 tepk nk makn KFC
*kegemaran MA.. fanatik gle kot die ngn KFC..
pastu tuka plan nk mkn nando's.. tp time tu lak rase cam mahal lak *budget*
then aku teingt laili n she ad kate kat Wangsa Walk Mall ad sales kasut..
kami pn tros menukar lg plan kami ke sane..

sampai je kat trafic light kat dpn WWM tu.. bantai lak ujan lebt gle!
haha,, kelam kabut carik tempt tedoh.. pastu leh plak xtau katne paking moto..
hehe.. *malu*
last2 dlm ujan tu gerak gk la.. nmpk byk moto kitorg pn park la..
kat WWM ni MA nk carik casing PSP.. so, pusing2 dlm tu..
mmg mood aku nk beli kasut da xd sbb tertipu ngn sale nose tu..
aduuii.. so, aku tgk2 je la skali lalu...
pastu mmg da lapa nih.. teingt ad KFC besa depn K4 tu.. kitrg pn heading kat c2..
n yg paling klakanye.. sampai2 c2 nk dekat 20mint gk dok kat paking tu..
xtau nk mkn mane 1.. PIZZA or KFC sbb die sblah2..
haha.. last2 aku decide mkn PIZZA..
mmg romantik.. :p
kisah kitorg kua berakhir kat c2..
pas mkn tros la balik umahku..
MA sebok la testing2 casing PSP yg die beli tu..
time ni dok umah nenek, sbb nenek nampk je kitorg balik, die teros bkak pntu..
haha.. terharu.. 0_o

* berkenaan ngn tajok tu la.. haha.. sbb start jmpe dr umah nenek sampai nk balik asyik tegelak je tau.. xtau la.. mcm2 sebab.. mase kat JJ gelak sbb kne tpu pasl sales tu, pastu kat WWM lak aku xpasl2 segan nampk org ngah shooting "kisah Kaisara".. haha.. MA ske kne2 kn aku.. kat pizza pn gelak2.. adooi.. mmg leteyh kot.. aku sampai xlarat nk gelak..
*sorry la xd pics coz mmg da jd habit kitorg klua xamik gamba.. xtau la pehal..
hehe..
*happy day, happy story, enjoy reading!
*love MA, love u guys!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015