Followers

Thursday, October 29, 2009

Carca marba~

haha.. so excited for tomorrow event!!
yeay~~!!

JUMAAT
12.30: jmpe MA @ anywhere coz nk bg PSP die b4 die balik Jerantut (hope i can meet him.. miss him so much!)
5.30: balik keje, waiting 4 maran coming from Maran.. hehe. dunno where i want to pick her up.. nk soh tggu kat Greenwood but i hv no car! papa nk gne lak tu.. adooi.. but dun worry, pinjam kete paktep la, my laply uncle! :D
8.30++: after isyak I think, nk g UKM.. wee~~ tp stay kat bilik dayah je.. :D maybe nk chating2 or else la kn.. hehe.

SABTU
maybe around 11: gerak ke KTM n heading to Lowyat! (tp bkn nek KTM je la kn.. kne nek STAR la cam bese), then after shopping2 kat c2, tros g ronda2 sekitaran [skema gler!] maybe watch movie ker.. shopping2.. wee~~ then after that, da satel smue, maran will go home by bus @ Pekeliling then aku lak pulang la ke Homesweethome! huhu..

else, aku hope plan ni jadi sgt2.. :D
da lame xhangout tau.. maklum la kat opis aku tu sume org da kawen, xd nye dorg nk ajak klua kot.. adeeii..

pastukan, td time lunch aku dnga Bos, Kak ama, kak anim bork2 pasl nk wat tournament Bowling B4 kitorg abis LI.. hehe. mean b4 aku abis la sbb aku abis plg awal.. 0_o terharu~
actkn aku da start suke kat opis tu sbb mmg byk bnde baru tau aku blaja, cume maybe if aku dok kat "server" tu yg buat aku xthn kot.. hehe.. but if dapt cubical sndiri yg kat bhgn depan [skrg ni aku dok kat blakang which is kat bhgn manager2 tau] tu yg wat busan sgt, kalo depan, sume developer n engineer2 tau, dorg pn otak mereng2 n ske gelak je keje.. haha..
maybe one day aku mintk c2 kot.. but not as my 1st keje la.. sbb ntah, nk merase tmpt len dlu..
:D at least, kumpul pngalaman dlu kn.. baru masuk c2.. hehe..

ni gamba time kat conference room :D best kn ad kapal terbang kecik.. hehe.






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015