Monday, August 10, 2009

week six!

wow! cannot imagine da 6weeks aku kat SCS ni..
mmg srunut la.. tp kadg2 busan sbb xd keje..
hihi.. tu ari2 aku FB-ing ngn YM-ing je..
erm, last week department aku mmg sibuk nk siapkan tender..
*teringat class Dr Salha.. huhu*
n ari jumaat ritu aku n partner trainee aku tlg wat failing tok tender2 tu..
mmg penat n balik lambat gle.. around 12lbeh..
tu pn xfully siap coz printer wat hal..

then pg td is the submition date tender tu.. agk kelam kabut..
partner trainee aku lg la pg2 smpai da kne wat tebuk2 lubang..
aku pn sampai2 je da ad tugasan menanti.. hehe..
then da siap failing kitorg kne angkat fail2 yg tebal gileZ tu ke PDiv(project Division dept)
mmg fail tu berat.. kat c2 lg r, ad lg 5 fail .. sume skali 10 fail yg bapak tebal r..,
pastu xtau lak aku kne bungkus cam nk wat post laju fail2 tu.. hehe..
aritu time class Dr Salha men pass2 je kat dak2 tu.. hik2..

ble da selesai, dorg masukkan dlam kete, nampak muke masing2 lege..
time tu da 10.50pg, tender tu kne submit b4 kul 12 kat IOI Resort..
tp, part paling best nye ble Major Rosman blanje kitorg makn..
hehehe.. tu mmg sronut glerz..
kalo r2 camni kan best..

tu la kisah tok arini.. mmg cam 1 pengalaman yg baru gk la dlm "pembuatan tender"..
haha... Love it!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015