Monday, July 20, 2009

xx A week's story xx

da seminggu aku xupdate kan.. last aku update pn aku dpt tagged dr aimi..
huhu.. ok la..
da whole last week aku mmg xd mood sgt2..
keje?? mmg bosan cam bese la.. den, sume org xd coz g miting n ad presentation kat Melaka..
tggal la aku n LI-mate aku tu... kitorg be2 pn mmg xtau nk watpe..
yg asik kne wat is study PHP, HTML.. just study je aw..
mmg BUSHAN teramat..

adooi.. n end of last week aku follow dak2 junior aspirasi KIY g PD..
release gk la tensen g sane but..
haiya... mls nk cite ma...
*aku kan da jd baek skrg*
hehe..

pas balik dr PD tu, aroung kul 4, aku n my dearest awie rushing g makan..
haha.. lapa gle b%$* kot.. kitorg g la mkn KFC kat PKNS..
b4 tu ad gk singgah kedai kegemaranku..
-BUNDLE HENTIAN KAJANG-
hehe.. tp xd yg menarik perhatian la since die da ubah2 kedudukan bj2 kat c2..
aku jd penin n rimas!.. hadooi..
pastu da la kne balik nek train.. penat, lengoh2.. sume datang..
aku siap telelap2 dlm train tu.. da r mase naek KTM, ad lak makhluk kat bumi ni KENTUT!
gle kuang aja la,,org kat c2 tnpe segan silu sume ttp idong termasuk aku,,
haha.. sengal org yg K tu..
then, ble sampai je umah, mandi2, solat maghrib pastu teros tdo smpai kul 6stngah..
adush! aku langga isyak aku sume.. dosenye aku,... :-(

cerite arini lak.. aku masuk office, awl 5minit gk la..
xd pe yg menarik just tetbe je En Kamil(staff kat c2) dtg den kate:
"isnin mggu depan kite buat test PHP k, sy nk tgk awak paham ke x"
time tu slm hati aku rase cam nk #$%^&.. haish...
so.. tu la sbb aku dok study je skrg nih...
k la.. nnt aku smbg lg k...
gtg....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015