Friday, May 1, 2009

++KeNaPe??++



kenape
post arini aku titlekan sbg "kenape?"?

Kerana
  • kenape aku lame sgt5 xupdate blog ni?? [padahal tenet laju bagai taufan! haha]
  • kenape aku xd idea nak update blog ni?? [sbb aku mals nk generate idea --bak kate lectrr public speaking la "brainstorming!"--]
  • kenape aku jadi mals sekarang?? [sbb tu aku maken gemok! padan muke!!]
  • kenape aku emosional sgt skrg?? [sbb ntah la.. tp not all da time ma.. somtime onley]
  • kenape aku asyik bengang ngn org huh?? [sbb aku senagl kot ;p --tp aku da insap da! janji xmo bengang2 ag ngn org k! :-)]
  • kenape aku slaloo balik umah lately?? [sbb aku da xd duit.. hehehe..]
  • kenape aku slaloo ad kat library?? [sbb kalo kat bilik aku asik nk mkn n tdo je.. nnt jd cam point no3 tu lg]
  • kenape petang2 aku suke g jnjalan?? [sbb aku nk g cuci mate ;p --asik tgk note je.. loteh mato den!]
  • kenape pet aku dlm pet society aku tu slaloo belalat?? [sbb kalo skali aku maen ngn die, kmfem2 5jam aku dok dpn laptop dok keje kn die tau!--prevention:bukak pet society kadg2 je ;)]
  • kenape aku kne stdy skrg?? [sbb ad lg 2paper xabis ag.. haha]
so, korg tau kn kenape aku lame xupdate?? hehe.. dun wory k.. i'll try my besh k!!

wpn da nk abis exam, aku tetp nk wish GOOD LUCK FOR UR FINAL k..

(+_+)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015