Followers

Tuesday, March 10, 2009

""public transport""

hurm... ujan je skrg ni kan.. alhamdulillah.. tu adalah rahmat.. =) pg ni aku ad class kol10 iaitu class sains sosial.. huhu.. tp kat lua ujan?? how come??

hehe.. akan pergi juga.. dun wory.. xdpt nek moto, pe lg nek bus la.. da lame sgt2 xnek bus sampai da xreti nk nek bus da... adush!! tp.. nek bus ni ad mcm2 kelebihan aw... cam..
  • dapt bgn pg2 n ready nk g class
  • leh exercise memandgkan KIY ni atas bukit, pe ag.. hehe..
  • dapat tengkan pkran time nk tggu bus tu.. maybe dpt bace novel ke (tp ble bus lambat or xd mmg xtenang la, dreba bus asik kne maki je, hehe)
  • dapat jmpe ramai org..
  • leh tgk ragam org stiap pg =)
ha, tu la antarenye.. tp ikot otak masing2 la.. tu bg diri aku.. aku mmg ske nek public transpot KECUALI KTM BERHAD.. haha.. sape yg ske angkat tgn!! hehe.. KTM ni la yg slaloo memeningkan kepale aku.. adeeiii..

kalo teksi lak, adooiii.. cekik darah memanjang! kalo bleh nk charge rm10, mmg die nk charge.. lg mahal lg bgz bg dorg... mentang2 la kite ni student kn.. haish~~ aku mmg anti sikit nk naek teksi ni.. kadg2 takot pn ade aw.. entah la.. mcm2 crite da dnga kot.. isk2..

so, aku terpkse end up kat cni.. kalo ad sesape nk tmbah2 okes je.. aku mengalu-alukan.... nk gak dnga pendapat korg ttg ""public transport"" ni.. k..

gtg.. with love~~

3 comments:

miss capricorn said...

aku pon x ske encik KTM tuh!sungguh sengal tahap dewa perkhidmatannya

aisya said...

wawawa...if boleh, semuanya tak suka naik...nak naik transport sendiri...lebih best...kan2??

mEMYselfandi said...

agaggagagaga=))

ayus naek bas=))

jalan la weh~

lagila exercse~

ngeeee=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015