Followers

Wednesday, March 11, 2009

part time job doesn't affect study



huh!! 4 a long..long..long time thingking i've decided to do diz topic due to my persuasive speech!!
penat r nk pk.. aduush!! 1st2 mmg aku da smgt nk wat tajok "avoiding student debt" TP ad la sorg ni g wat lak topic "do not take PTPTN".. so, susa lak aku nk persuade org coz dlm point aku tu ad gk la soh student to take PTPTN.. haih.. so, rite now i wish my lectrr, Puan Mazidah will accept my topic..
PART TIME JOB DOESN'T AFFECT STUDY
...
so, korg as my lovely readers if ad point to support diz topic and berpengalaman ke dipersilekan la boh kat comment..
xpun if ad topic best yg related to student leh la bg gk..
mane tau topic aku ni kne reject ag ke for da 2nd time..
huhu..
sob..sob..sob


3 comments:

aisya said...

* kena pandai bahagikan masa.
* pastikan xggu study.bila time study kena study.
*fikir betul2 before buat part time job takot effect study

hehe...
tu je yang dapat bg idea..

miss capricorn said...

suh zaffri arohad jawap...dia kan part time...ehehehe

tepung-gomak said...

gajennye study grup

sambil makan berger berjemaah
=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015