Followers

Thursday, March 19, 2009

at last!! fuh!

hehe..
im soooo happy today~~
bcoz puan mazidah, my beloved public speaking lectrr accept my topic!! yeayyyy!!


SAY NO TO MIGRAINE HEADACHES!!
weee!! =)

rite now tibe lak cabaran yg di nanti2kan oleh diriku ini..
mencarik eviden n point2 tok aku persuade people nnt..
hihihi..

ni pn masalah sbnanye coz aku pn kantoi ckit nk persuade2 org ni..
(kalo jual product tu pas r nk persuade, ni public speaking kot!!)

skrg ni keje maken betambah... tensen pn bertambah..
so, kne la start dr awal.. da r xstady ag..
adoooiii...

list of assigmnt :
  • CS project (70%) [ sib bek groupmate aku ni sume programmer2 handalan, -maran, zam, zaza, dayah n aku..hehe.. aku ni xd r power sgt, stakat carik coding dlm tenet tu lepas r =P]
  • method [group ng aween(ketua kmpulan), zam, maran, epul n aku skali ag.. uhuhu. subjek ni mmg memerlukan kepakaran bhase yg tggi tok memahami stiap inci nota yg Text Colorlectrr bg..hehe]
  • AIS (aka akaun) [ ni personal asgmnt tp wat last2 minit ncopy2.. haha.. thanx la kat sape yg bg dicopy n membenarkan di pastekan dlm asgmnt aku..huhu]
  • public speaking [ni mmg beban ckit tp aku bleh la dikatekan ske... hehe.. coz ntah, maybe xpenin cam programming kot..(*_*) ]
  • dll [ ni aku da xingt lg da.. huhu.. juz wait n see]
mggu ni dngan besar hatinye aku tidak pulang ke rumah walaupun mama asik cakap "balik la mggu ni, nnt leh teman mama shopping kasut.. kasut mama da xd la.. " hehe.. best kn?? tp aku terpkse.. xleh nk balik... nnt kalo balik xwat keje n penat~~ [tp aku still dlm dilema ni, ye r offer shopping tu.. sape xnk.. hik3]

so, to be continue la k...

with love~~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015