Sunday, February 8, 2009

::stuck in a dead mind::

ha.. agk lame gk la xupdate.. actually aku bkn xd idea.. korg nk tau mmg belambak2 idea aku aw!!
serius *&*^*&%^&!! aku pn xpaham nape susa sgt nk menulis.. 2nd reason aku xupdate sbb cabel kat bilik xd tenet! what da $%^#^! aku cam panas gle r.. its really make me piss off!! haih...
this week aku xbayk stady, banyak kuakan duit, merayap sampai xrehat n ntah la. rite now aku ngah kekeringan!!

ari Khamis aritu aku g Sogo wif zaza n maran.. dorg ajak aku,, ngah jalan2 tu aku ternampak sandle@hill@platform kaler merah! huhuhu,, mmg da lame aku mencarinye.. tp hargenye RM89 tp ad less 30%=RM 62.30.. huhu. tpa ku xd la tros beli.. aku msg die dlu.. tye die leh x bli kasut tu, pastu die kate belilah tp kne pkai slaloo.. hehe. die tau aku ni kalo beli barg, aku ske simpan. kih3,,,
pastu, g jalan TAR lak, kau dapat la beli sehelai tudung "air mata duyung".. camtu la org tu cakap.. hehe. tp xd la yg ori betol2, aku bli yg murah2 je.. harge die RM20 je.. hehe.. tu la yg aku spend kat tok ari tu...

on friday lak, kitorg kua g ICTZONE yg kat hentian kajang tu,tp korg tau, xsiap lg repair!! da nk sebulan aw kitorg anta.. g kdai tu ad sorg abg gemok pendek tu siap cakap lg "cam kenal je korg ni".. mmg la kenal!! da setiap kali dtg jmpe die kot. tp yg paling wat kitorg HOT is ble ktorg bg resit tu die kate " ni ble anta ni??".. korg tau x time tu rase cam nk sepak je mamat tu! setiap kali dtg jmpe die, die la yg kate lg 2 mggu siap la tp xsiap2 gk! so, die kate rabu ni die akan update condition laptop tu.. kitorg tggu.. kalo x, siap la tokei die!!

P/S: JGN HANTAR LAPTOP OR DESKTOP KAT KDAI TU KALO KORG SGGUP TGGU SETAUN XPE R!!

hemmm.. da2, buang bab yg mara2 ni.. ok2.. ad bnde happy gk aw.. sok, 090209, dak2 TS/TC nk g picnic kat GABAI! hehe.. insyaAllah sumenye ok n bejalan lancar.... xsabanye!! huhu...

so, ok la... i end up here for today..
with love~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015