Wednesday, February 11, 2009

::keinginan diri::

aku insan biase yg kadang2 happy, sdey, marah, mengamok n begelak tawa.. tp somtime aku terpk nape aku xcam kwn2 aku?? sntiase gembire..stady pn ok..famly best..n nk kate sumenye senang la! sampai ad yg bz ngn xtvt kolej pn still leh coop ngn stady..iri ati a.k.a jealous ke aku ni?? maybe kot.. hehehe...

haizz~~"ayus2.. jgn ikot sgt org.. be ur self", aku slaloo pesan kat diri aku sndiri.. so, since last sem, i'll be my self! really! cam xcaye kn?? dlu aku mmg jage sgt prasaan org sampai kadg2 diri aku sakit smule aw.. for those yg tau cite ni paham la ngn sape aku "jage" sgt prasaan die, yg xtau wat2 paham je la.. tp skrg, ha! lantak la ko nk trase pn.. that is me.. tp bkn la aku ni jahat sgt sampai wat dunno je prasaan org.. huhu.. i'm still a normal human being la.. cannot become too jahat ma.. nnt masuk neraka jahanam taw.. aiyokk~~

kalo stady lak aku ni mmg agk lambat a.k.a slow la kn.. kne rajin stady kalo nk paham somtin tu.. so, aku da decide sem ni aku mmg xjoin ape2 xtvt pn yg memerlukn tenage pemikiran n jasmani yg extra.. huhu.. ( sorry r for those yg offer2 tp aku reject on da spot eh, this is da reason y)..

pastu, dlu b4 masuk UKM aku sgt la pendiam, jarang begaul ngn org n ske pntingkan diri sndiri.. 1day aku realise aku xleh wat camni so, on my 1st day msk UKM aku wish dat i could have as many friends as i can n can talk to public confidently (tp bnde ni xmenjadi lak kat dlm public speaking yg aku amik sem ni, hehe).. haha.. klaka kdg2 rase aw.. n aku rase cam wish aku tu termakbul plak coz rite now ble aku becakap ngn membe2 aku, i could'nt stop it!! adei.. 1 masalah lak.. haha.. sampai kn ad membe aku ckp yg aku ni akn diam ble aku tdo je.. hehe..

hurm, aku ngah xtau nk watpe ni w/pn keje belambak2.. skrg ngah break 2hours b4 public speaking.. aku dok mwndownload software tok DSS presntation next week tp lembap nk mampos! da la kat bilik pn lambat.. ape ke he ni????

so ok la coz mase pn da tyme ni.. nnt aku update ag k! td da dpt gamba dr ecah, nnt aku upload k!

with love~~

1 comment:

aisya said...

eh, ada jugak nama I ye last skali...bangga jap la. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015