Followers

Saturday, February 28, 2009

**berminat x??**

hello kwn2.. hehe.. arini aku rase cam nk menjual lak =p..
actually bkn nk wat beso2 tp 1 baju aku ni je.. sayg la xpakai.. aku baru pkai 2x je aw.. n aku ni cpat bosan ckit ngn bnde2 camni.. huhu...
so, aku terpk nk jual kemeje GOOGLE ni ngn harge ok la dr arge asalnye..
ni bajunye..
no cacat cele k, still perfect cam baru.. xcaye leh tgk dlu..
=)

label n saiz [aku rase saiz M ni]

ni bhgn dpan, sblh sisi kiri bj ni ad zip

blakang bj ni

ha, so, if korg ad yg berminat ngn baju ni email la aku..
yusra_norzan88@yahoo.com

arge baju ni asalnye RM39.90
tp aku nk promo kat korg juz RM20.00 ajer..

so, kalo berminat email la, n bleh tawar lg
[tu pn kalo pandai amik ati aku la =p]
hehe...


4 comments:

tepung-gomak said...

wah..nak jadi saudagar baju plak ek?..japg jadi penulis lirik la ek..hehehe

miss capricorn said...

malangnyer ayus...saiz aku bkan M...ekekekeke

ayusdelover said...

to tepong-gomak --> eleh, dr org tu baru 2ari da tuka profession,, kih3..

to miss capricorn --> eh, muat la.. org ko nk yg len? hehe..

miss capricorn said...

weyh...nobi cm interested ngan baju ko...siler kasi link blog kat dia.jgn lupe komisyen!aku da promote...kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015