Thursday, February 12, 2009

after a long2 nite~~

huh, last nite aku n clasmate aku stay up kat PTSL sampai kol 4pg!! adeii.. mmg keje gile wat client server yg sgt lah mencabar keimann dan ketidaksabaran! huhu... ok2, pg td 4sure aku bgn lambt!! kol7.40a.m.. pergh! mmg selincah kaduk la aku bgn, mandi n besiap.. pastu dlm 8.15a.m g class, sib bek En Tam( actually name die En Tarmizi, aku pn xphm nape dak2 ni pggl tu, hehe) xmasuk ag aw... aku bwk laptop "chenta hatiku".. pas seting2 up everiting, sume ok.. hehe.. tp thanx to Maran la (tutor aku ngn Where, hehe).. die yg gne laptop aku smlm, aku lak dok ngn zaza, sue n ciklah.. pas En Tam tgk coding n result tu die cakap, "ha, ni nape xupdate teros ni, nape xd kua box ni. sy nk awk edit balik, susun UI tu jd cantik ckit".. ha.. ingtkn da satel upenye ad ag la.. pastu, die bg lg table soh wat n edit lg UI tu.. huhu.. aku ngn penoh ketensian ni trime sbgai 1 cabaran.. =)

pastu ad lak class DSS.. mmg tahap bosan yg melampau la! sampai penin2 aku aw.. da la tetbe kne attack gastrik, sampai skrg xbaek2 lg.. ilang sume mood2 appy aku.. huhu.. kol 2 td lak ad taklimat LI.. ha.. da nk dkat da........ adoooiiii... camne nih?? aku xdpt lg syarikat.. yg aku carik sumenye kat PJ coz mama kate sng leh g ngn die nnt.. huhu.. xtau la camne..

pas taklimat tu teman2 skelas aku sume g pesta IT kat DG.. huhu.. aku xfollow~~ sorry guys, aku xdpt follow la coz maslah2 tertntu esp kwangan, kmfem nnt nk g mkn la, bli2 la.. aku xdpt mnyapot diriku sndiri.. maybe next time k! =)

hurm, ad lg 1 mslh besa melande, moto egOish ku tu (name manje moto aku tu).. da mule mragam 1 by 1.. mule2 taya die acik xd angin je, pastu enjin lak acik tepadam n susa nk stat n last skali, aku xtuka minyak itam agi.. huhu.. penin aku memikirknnye...

malam ni lak ad diskusi scn sosial.. hope everithing ok coz next week(khamis) da kne present da.. takot2!! huhuhu.. so, ok la.. kalo mlm kang aku rajin, aku update ag k..

with love~~

2 comments:

diLa said...

dah kalo nme en.tarmizi..
die memg suke buli student.
tp die tetap machO(konon2nye, takot die bce blog ni)
hahaha..

miss capricorn said...

gempak ar yus...siap stay up kt ptsl tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015