Followers

Monday, February 16, 2009

ICTZONE?? Tidak!!!!!!!!!!!

ha! lege td da abis present... mmg berbaloi.. haha! w/pn aku n epul je yg presen td(dayah xd td coz die xsehat).. tp ok la coz lectrr tu xbyk soklan(maybe die xphm kot ape kitorg tergkan.. ngee~~)..
pastu lg 1 bnde melande jiwa~~ pn mazidah a.k.a letrr public aku nk aku wat outline lg skali.. adeh! mmg menyeksa jiwa.. da la aku tertekan wat bnde tu kot.. haiiih~

pastu sory kat maran n zaza coz xdpt ikot td g ICTZONE(PENIPU).. coz ble da tension, tmpat aku nk ilangkn tension aku g PTSL.. huhu.. ntah nape la.. (spesial ckit dr org laen..ngee~~)..

ha, nk story ckit pasl ICTZONE ni.. korg tau, kdai ni mmg terok la yg amat! dr mggu lepas kate laptop maran siap, tp xsiap2! sengal!! mule2 maran kol ari rabu mgu lepas, die kate jumaat leh amik, pahtu ble jumaat, kate sabtu. ari jumaat tu gk Angah maran(abg kpd maran) da kol, siap gertak ag org tu, pastu die kate,"ok2 amik esok(mean sabtu la)".. pastu da ari sabtu, maran kol coz nk kmfemkan kdai tu da bkak ke belom pastu die kate "kedai kami alini tutup la".. xtau betol ke x.. haih, ok lg tu pastu td maran g n last org tu kate, "sory dik, petg ni kami baru nk g amik laptop awak tu". cam syiall je!! pastu angah maran pe lg kol n kate if sok pg xsiap mmg die akn dtg kdai tu! ha.. ko!! mmg da tensen tahap maks tu!! kalo sok xsiap gk kn, aku suggestkan "JANGAN HANTAR LAPTOP ANDA KE ICTZONE LG".. kalo x sakit la korg.. tp kalo ad org nk try, g la..
hahaha.. yg pntg bkn kdai tu yg wat keje2 repair2 ni.. dorg anta kat lowyat.. pastu xtau pe jd kat laptop tu..

ok2, stop mara2 ag k.. kes semalam lak.. aku, die, maran n alia g KRISMAS.. rasenye korg tau kn ad ape?? ha.. btol5(cam upin n ipin cakap).. ad BUNKFACE!! yuhoooo!! tp aku dpt tgk dr jauh je.. hehehe.. nampk la kpale vokalis tu kecik je.. pastu nmpak badn2 org yg besanye berkali gande dr aku.. haha.. tp not bad la.. apening gk smlm.. lagu yg aku tau Silly lilly ngn situasi je.. ngee~~ yg len xtau sgt coz aku xd la fanatik sgt ngn dorg ni..aku dok dnga 2 lagu ni je.. tu yg aku tau.. huhu..

k la, da nk mgrib ni,, kalo ad entry len nnt aku update k!
Mari la kita menunaikan solat~~

with love...

4 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kes mcm ni kite kena push sket!!

ayusdelover said...

ni bkn push aje, nk nk maki2 tau.. still xsiap2.. da nk masuk 2bln da..
adeei~~

mira zin said...

kita ada video bunkface nyanyi lagu situasi.kita rekod tauu....*bunyi nada budak tadika berlagak*

tepung-gomak said...

ouchhhh,,,camne aku leh terlupa bunkface hari tu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Copyright to yusranorzan
Designed by UMIESUEstudio 2015